Maart 2024
Februari 2024

Een beroep op ieders verantwoordelijkheid

In het recente nieuws komt grensoverschrijdend gedrag binnen de NPO breed aan bod: 'Geschrokken van wangedrag', kopt de NOS. Dit wangedrag heeft plaatsgevonden binnen een door de overheid gefinancierde stichting, en de vraag die opkomt is: hoe kon dit onopgemerkt blijven?

Lees meer »

Start het jaar met Werkgeluk

In een wereld waarin werk een groot deel van ons dagelijks leven in beslag neemt, wordt het belang van werkgeluk steeds duidelijker. Werkgeluk gaat verder dan enkel tevredenheid; het omvat de diepere emotionele en psychologische voldoening die voortkomt uit onze dagelijkse professionele bezigheden. Het begin van het jaar biedt een uitgelezen kans om te reflecteren op het voorbije jaar en doelen te stellen voor een meer bevredigende werkervaring in de toekomst.

Lees meer »

Waarom een (Extern) Vertrouwenspersoon

Waarom een Externe Vertrouwenspersoon? Ontdek het verschil! In de dynamische wereld van vandaag worden we allemaal geconfronteerd met uitdagingen, zowel persoonlijk als professioneel. Soms hebben we behoefte aan een luisterend oor, een neutraal perspectief en vertrouwelijke ondersteuning.Extern Vertrouwen, Interne GroeiEen externe vertrouwenspersoon kan het verschil maken. Als onafhankelijke professional zorg ik voor een veilige werk omgeving. Je medewerkers kunnen bij de vertrouwenspersoon vrijuit spreken, zonder oordeel. Of het nu gaat om werk gerelateerde stress, conflicten pesten op de werkvloer, discriminatie of (seksuele) intimidatie, ik sta klaar om je medewerkers te ondersteunen.

Lees meer »