Training Ongewenste omgangsvormen

Herkennen en Aanpakken.

In de training Ongewenste omgangsvormen draait het om het aanpakken van ongewenste omgangsvormen binnen uw organisatie. Heeft u zich ooit afgevraagd wat ongewenste omgangsvormen zijn en hoe u en uw team hiermee om kunnen gaan? Dat is precies wat wij in onze training over ongewenste omgangsvormen zullen behandelen.

 

Samen met uw personeel gaan we dieper in op dit vraagstuk en leren we hoe we dergelijke situaties kunnen herkennen. We onderzoeken mogelijke oplossingen en bespreken effectieve manieren om hiermee om te gaan. Onze training is ontworpen om uw team te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een positieve werkomgeving te bevorderen en ongewenst gedrag aan te pakken.

 

Als u ervoor kiest om ons ook als uw externe vertrouwenspersoon aan te stellen, leggen we u graag uit hoe uw medewerkers contact met ons kunnen opnemen. We bieden begeleiding en ondersteuning bij de aanpak van ongewenste omgangsvormen en bespreken met u de mogelijke oplossingen die kunnen worden geïmplementeerd.

 

Of u nu uw medewerkers goed geïnformeerd het werkveld in wilt sturen, op zoek bent naar een betrouwbare externe vertrouwenspersoon, of alleen deze training aan uw personeel wilt aanbieden, wij zijn er om u te helpen.

 

Samen werken we aan een respectvolle en veilige werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen  binnen uw organisatie.

€ 795,-

Training Jong & Leiderschap

Wat komt er op je af

Hoe ga je om met:

Autoriteit

Verantwoordelijkheid  

Discriminatie

(seksuele) Intimidatie

Agressie

€ 795,-

Training Op maat

Op maat

Op aanvraag