Betrouwbaarheid als kernwaarde

Wie is Goal?

Welkom bij Goal Vertrouwenspersoon, waar betrouwbaarheid en samenwerken hand in hand gaan. Albert Gorter staat klaar om jouw bedrijf te ondersteunen als een toegewijde vertrouwenspersoon. Met zijn luisterend oor en probleemoplossende vaardigheden, is Albert er om jou te helpen.

 

Goal Vertrouwenspersoon is voortgekomen uit de combinatie van de naam van de oprichter, waarbij "Gorter" de achternaam is en "Albert" de voornaam. Door deze namen te verenigen, ontstond het woord "Goal". Vanuit het Engels vertaald betekent "Goal" doel. Het doel wat Goal Vertrouwenspersoon nastreeft is: het creëren van een veilige werkomgeving binnen alle organisaties in Nederland.

 

Betrouwbaarheid als kernwaarde

Bij Goal Vertrouwenspersoon geloven we in de kracht van vertrouwen. Albert Gorter is niet alleen een expert op zijn vakgebied, maar hij is er ook om de belangen van jouw medewerkers en bedrijf te behartigen. Zijn betrouwbaarheid staat garant voor een solide partnerschap waarop je kunt bouwen.

 

Een luisterend oor

We begrijpen dat problemen soms meer dan alleen praktische oplossingen vereisen. Daarom is Albert niet alleen een probleemoplosser, maar ook een luisterend oor. Hij is er om te begrijpen wat er speelt bij jouw medewerkers of binnen jouw organisatie, zodat hij oplossingen kan bieden die echt aansluiten bij de behoeften.

 

Samen naar een veilige werkomgeving

Bij Goal Vertrouwenspersoon geloven we in samenwerken. We willen samen met jou werken aan een goede en veilige werkomgeving. Albert Gorter zal je begeleiden en ondersteunen, zodat jouw medewerkers en bedrijf kan gedijen in een sfeer van vertrouwen.

 

Kies voor Goal Vertrouwenspersoon en Albert Gorter als jouw betrouwbare partner. We zijn er om de belangen van jouw personeel te behartigen, problemen op te lossen en samen te streven naar een veilige werkomgeving voor iedereen. Vertrouw op ons om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.