Training Jong & Leiderschap

In de dynamische wereld van de retailsector en talloze andere markten, is het opvallend dat steeds meer jonge professionals zich wagen aan leidinggevende posities. Echter, rijst de vraag: zijn zij volledig voorbereid op de uitdagingen die hen te wachten staan?

 

Bij onze training 'Jong & Leidinggeven' nemen wij jonge leidinggevenden mee op een reis om inzicht te krijgen in wat er op hen afkomt. We onderzoeken bijvoorbeeld hoe jongeren in de leeftijd van 14-16 jaar, werkzaam in de retailsector, naar hun vulploegleider of shiftleader kijken. Welke vormen van autoriteit en verantwoordelijkheid spelen hierbij een rol, en hoe kunnen ze hier effectief mee omgaan? Hoe kunnen ze situaties van discriminatie, (seksuele) intimidatie of agressie herkennen en hierop reageren?

 

Onze drie uur durende training behandelt al deze onderwerpen en biedt concrete antwoorden op deze prangende vragen. We rusten uw jonge leidinggevenden uit met waardevolle inzichten en praktische tools, zodat ze met vertrouwen en een goed gevulde 'rugzak' hun werkterrein kunnen betreden.

 

Wilt u ook de juiste bagage meegeven aan uw jonge leidinggevenden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw jonge leiders klaar zijn voor de uitdagingen die voor hen liggen.

€ 795,-

Training Ongewenste omgangsvormen

Wat zijn ongewenste omgangsvormen

Hoe gaan wij hiermee om

Hoe herken je dit soort situaties 

€ 795,-

Training Op maat

Op maat

Op aanvraag